Praktijk Anja van Loon hoort graag of je wel of niet tevreden bent over haar werkzaamheden. Dit is fijn voor mogelijk nieuwe cliënten, maar ook voor Praktijk Anja van Loon is het van toegevoegde waarde om feedback te krijgen om de praktijk te blijven optimaliseren.

Je kunt ervoor kiezen om je review anoniem te laten plaatsen of juist wel met je naam erbij. Je kunt deze review alleen plaatsen als je bij Praktijk Anja van Loon in behandeling bent of bent geweest.

Alvast hartelijk dank voor je review!

Reviews: 1⭐= niet tevreden → 5⭐⭐⭐⭐⭐= zeer tevreden.

Hoeveel sterren geef jij Praktijk Anja van Loon

Nicole van Hest – 18-09-2023
⭐⭐⭐⭐⭐

Review:
Meer als een jaar geleden kwam ik bij Anja terecht, op aanraden van mijn man.
En daar ben ik hem dankbaar voor. Bij anja voel je je op je gemak en ze heeft een fijne werkplek wat rust uitstraalt , ook zij als persoon, één luisterend oor, fijne adviezen, waar je ook daadwerkelijk iets aanhebt, de behandelingen stemt ze met je af , wat op dat moment het beste voor je is. Voor mij is anja een meerwaarde , zowel als persoon, als in haar behandelingen, ik raadt haar ook echt aan, ook al denk je , is het iets voor mij.
Zo zeggen doe het, en ervaar het.
Anja dankjewel voor het afgelopen jaar, Liefs nicole

Peter Kuijken – 16-05-2023
⭐⭐⭐⭐⭐

Review:
Eind 2021 werd bij mij endeldarm kanker geconstateerd. Dan kom je in de molen van vele afspraken. Onder andere 25 bestralingen en chemo. Ik hoorde dat Anja een opleiding volgde voor Oncoreflex massage. In overleg met de oncoloog heb ik besloten om naar Anja te gaan voor de Oncoreflex massage. De voetreflex massages waren rustgevend en persoonlijk. Ik merkte na enkele weken dat ik minder last had van de bestralingen. In eerste instantie was ik sceptisch, maar ben blij dat ik heb gekozen voor deze vorm van alternatieve zorg. Anja bedankt voor je professionele aanpak en kan het iedereen aanraden.

Jose Teurlings – 22-02-2023
⭐⭐⭐⭐⭐

Review:
Ik had pijn in mijn voet en grote teen .En na herhaaldelijk bezoek huisarts en Podo .Ben ik naar Anja gegaan. En daar had ik goed resultaat na 1 a 2 behandelingen werd ik s’nachts niet meer wakker van de pijn .En na de hele behandeling van 6 keer was de klacht helemaal weg. Nu na 6wkn nog klachten vrij. Ik ben erg tevreden over Anja . Het is een aanrader .Bedankt Anja.

Beoordeel Praktijk Anja van Loon: