Mijn naam is Anja van Loon – De Crom, getrouwd met Janus en ik heb twee volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Al weer enkele jaren geleden werkte ik als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Al snel merkte ik: er is meer dan alleen de buitenkant. Dat is de reden dat ik in die periode ook met Reiki aan de slag ben gegaan. Het gaf mij nog meer diepgang en voldoening. Op een gegeven moment veranderde onze thuissituatie. Het familiebedrijf van mijn man werd uitgebreid en ik stopte met mijn salon.

 

In 2010 veranderde mijn leven compleet nadat ik een ongeluk kreeg met een paard. Met als gevolg een schedelbasisfractuur en blijvende concentratie- en gehoorproblemen. Na een revalidatieperiode en verschillende alternatieve therapieën wilde ik me hier verder in verdiepen en heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen. In eerste instantie als een soort geheugentraining maar mijn interesse hierin werd steeds groter. Ik ben begonnen met de S.H.O. Registeropleiding Medische en Psychosociale Basiskennis en vervolgens de Registeropleiding tot E.E.N.® therapeut ( de beroepsopleiding).E.E.N. ®staat voor eclectische energetische natuurgeneeskunde vervolgens heb ik de drie jarige voetreflexPlus™ opleiding afgerond met diverse specialisaties.

 

Voor mij is natuurgeneeskunde een waardevolle therapie. Het is een geneeswijze die niet alleen naar een specifieke klacht kijkt, maar naar het totaalbeeld van de mens. Ik neem de geestelijke en emotionele aspecten mee in de behandeling. Vanuit mijn passie, levenservaring en opleiding, ondersteun ik graag mensen om van hun ‘ballast’ af te komen. We gaan samen op zoek om op een verantwoorde wijze jouw balans te herstellen.